Laatste nieuwsbrief

- We sykje de lêste gastgesinnen/gasthearen/gastfroulju yn Tytsjerk dy't in bêd oerhawwe foar ynternasjonale dielnimmers. - Meihelpe op 5 augustus mei de einmanifestaasje? Programmaboekjes útdiele, publyk ûntfange, EHBO, helpe by it regeljen fan ferkear en mear. Lês de nijsbrief foar mear ynfo!

Read more »

ArtCamp Caravan

Vandaag hebben we de ArtCamp caravan met graffiti bespoten. Deze caravan gaan we gebruiken tijdens Fertellendeweis, International ArtCamp Tytsjerk, de deur staat dan open. Klop gerust aan vanaf 23 juli!

Read more »

Magazine De Reis

Aandacht voor Fertellendeweis, International ArtCamp Tytsjerk en alle andere De Reis projecten in het magazine Halte 01. Supertof, dankjewel! Het magazine is ook in te zien in De Boekehoeke of online te lezen. Klik hier.

Read more »

Locatiebezoek Park Vijversburg

Today Shiri, Nir, Henk and Reina visited Park Vijversburg to check out several locations to work in during the ArtCamp. Park Vijversburg is besides the Cultural Centre Dorpshuis Yn 'e Mande Tytsjerk and the Church of Tytsjerk one of the spaces we will work in together.

Read more »

Informatiebijeenkomst Verzorgen Ontbijt

Op woensdagavond 6 juni wordt er een (vrijblijvende) informatiebijeenkomst georganiseerd voor geïnteresseerden die het ontbijt willen verzorgen voor de deelnemers tijdens International ArtCamp Tytsjerk.Geïnteresseerden zijn om 19.00 uur welkom in De Sanjes, naast de kerk.

Read more »

Nieuwsbrief 2, Mei 2018

Ook de nieuwsbrief van ArtCamp Tytsjerk/Fertellendeweis ontvangen? Vul je e-mailadres hieronder in , dan voegen we je de volgende keer toe!

Read more »

Nieuwsbrief Mei 2018

Nieuwsbrief van mei 2018. Ook de nieuwsbrief van ArtCamp Tytsjerk/Fertellendeweis ontvangen? Vul je e-mailadres hieronder in , dan voegen we je de volgende keer toe!

Read more »

Workshop Wilgentenen vlechten

In de aanloop naar Fertellendeweis, International ArtCamp Tytsjerk komende zomer gaf beeldend kunstenaar Henk de Lange gisteren een workshop wilgentenen vlechten. Bedankt It Doarpsatelier, de bouwploeg voor ondersteuning en het maken van de mallen en vooral ook de deelnemers voor jullie enthousiasme!

Read more »