Meedoen?

 Tijdens International ArtCamp Tytsjerk in 2018 zijn er verschillende mogelijkheden om mee te doen.
Alle activiteiten hebben betrekking op jezelf en/of het dorp te laten zien aan de internationale deelnemers en uiteindelijk ook op de dag van de eindmanifestatie op 5 augustus 2018 aan publiek (uit Fryslân en daarbuiten).
Het project is momenteel volop in ontwikkeling en we houden je hierover natuurlijk graag op de hoogte.

Weet je nog niet precies wat je leuk lijkt om te doen, maar wil je wel op de hoogte blijven van bijvoorbeeld informatiebijeenkomsten? Vul dan direct het contactformulier onderaan deze pagina in, of houd de social media van het ArtCamp in de gaten. 

Nu al nieuwsgierig naar wat je kunt doen? We hebben een aantal zaken op een rijtje gezet:


Gastgezin zijn


Wij zoeken gastgezinnen in Tytsjerk die één of twee weken lang internationale deelnemers willen ontvangen, ze een warme douche kunnen bieden en een lekker bed. Het betreft kunstenaars uit bijvoorbeeld Servië of Frankrijk. 


Lunch en diner worden voor de deelnemers verzorgd in Yn 'e Mande. 
Ontbijt in overleg door het betreffende gastgezin of in De Sanjes. 

Lijkt het jou leuk om contact te maken met iemand (of als je meer plek hebt; meerdere mensen) uit een ander land en vind je het leuk deze op je eigen manier hartelijk te ontvangen? 
Meld je dan hieronder aan via het contactformulier!

Praktisch meehelpen

Het ontbijt klaarzetten, verkeer in goede banen leiden of programmaboekjes uitdelen; we hebben op diverse dagen mensen nodig die praktisch een handje mee willen helpen


Op verschillende dagen tijdens (maar ook voor!) het ArtCamp zoeken we mensen die praktische mee willen helpen. Bij bijvoorbeeld publiekspresentaties vooraf, of tijdens het ArtCamp overdag de kunstwerkgroepen ondersteunen of 's avonds willen helpen tijdens het avondprogramma.
Ook tijdens de kinderworkshopdag op 30 juli en tijdens de eindmanifestatie op 5 augustus 2018 zijn er diverse taken te doen.

Vind jij het leuk om praktisch en organisatorisch bezig te zijn en ben je niet bang de handen uit de mouwen te steken?
Dan hebben we jou nodig! We horen graag van je via onderstaand contactformulier.

Creatief meedenken

Overdag zijn de deelnemers die zich hebben aangemeld voor de kunstwerkgroepen hard aan het werk.

's Avonds willen we voor iedere deelnemer en de inwoners van Tytsjerk leuke activiteiten organiseren, zodat de internationale deelnemers goed integreren in het dorp.

Wij zoeken mensen die het leuk vinden om dit avondprogramma vorm te geven. Het idee is dat dit de kans is om te laten zien wat Tytsjerk in huis heeft.

Dus heb je ideeën over bijvoorbeeld een filmavond, een open-mic, pubquiz, biljartavond of misschien zelfs een complete Fryske jûn? 
Help meedenken om dit vorm te geven! Deel je idee met ons via het contactformulier hieronder. 

Lokale kunstenaars

 

Voor de kunstwerkgroepen is, naast internationale deelnemers, ook plek voor lokale deelnemers!
Je werkt van 24 juli tot en met 5 augustus mee aan de eindmanifestatie op diverse locaties in Tytsjerk (onder andere kerk, dorpshuis, Park Vijversburg). 

Ben je (amateur) kunstenaar, woonachtig in de omgeving Tytsjerk en actief in de kunstdiscipline Dans, Muziek, Installatiekunst of Video/Fotografie? 
En wil je twee weken in een internationale omgeving werken, samen met andere lokale en internationale (amateur) kunstenaars en een fantastische ervaring opdoen? 

Meld je dan aan via deze link:


Op de hoogte gehouden worden? Vul dan onderstaand contactformulier in!International ArtCamp Tytsjerk op social media: