Boekehoeke

Vanaf de maand februari zit het team van Fertellendeweis, International ArtCamp Tytsjerk wekelijks in de Boekehoeke tijdens de ochtendopenstelling op vrijdag. Van 10 tot 12 uur. Hier zullen overleggen plaatsvinden en iedereen is vrij om aan te schuiven. Heel erg veel dank voor de gastvrijheid van de Boekehoeke!Heb je ideeën of wil je meer informatie over het project? Graag zien we je daar!

Read more »

Openingsweekend LF2018

Afgelopen weekend vond het officiële openingsweekend van Leeuwarden Culturele Hoofdstad 2018 plaats. De kop is eraf!In heel Friesland werden vanaf 19:00 uur verhalen verteld en ook in de Protestantse kerk waren verhalen te beluisteren van Giny Bastiaans, Jansjet de Vries en Reina Rodina van der Meer. Het was een bijzondere en geslaagde avond. Dank aan de Protestantse kerk Tytsjerk voor het openstellen van het gebouw!Irene de Boer heeft hier ook een mooi verslag van gemaakt op hun website: http://www.kerktytsjerk.nl/verhalen-kh2018/verhalen-jan2018.htm

Read more »

In contact met International ArtCamp in Bangladesh

Initiatiefneemster en Tytsjerkster Reina Rodina van der Meer gaat het International ArtCamp Kushtia in Bangladesh bezoeken. Hier zal ze haar eigen Friestalige muziek ten gehore brengen, maar ook internationale deelnemers werven voor het International ArtCamp Tytsjerk.

Read more »